Uudet suunnitelmat


Hei hoi, täällä taas. Viime aikoina olen ollut laiska postaamaan, ja hiihtoloman ajan olin ihan muualla niin etten konetta edes nähnyt. Nyt kuitenkin aion palata blogin pariin, kirjoittaminen saa minut pysymään kaidalla tiellä paremmin!

Pidän omaa salitreenivihkoa, jonne kirjoitan sarjapainot, joten samojen asioiden kirjoittaminen uudestaan ylös tänne tuntuu turhalta vaivalta. Siksi voisin alkaa pitää listaa pelkästään kyykystä, mavesta ja penkistä, ja niitäkin ehkä kerran viikossa. Muuten pyrin kertomaan enemmän treenien kalorinkulutuksesta, keskisykkeestä ja maksimisykkeestä ja ravinnon tärkeys blogissa kasvaa.

Olen tähän mennessä syönyt tosi pieniä kaloreita, joten ajattelin kokeilla nostaa niitä ylöspäin 2000 kaloriin. En ole varmaan koko elämäni aikana syönyt terveellisesti 2000 kaloria, jos laihdutan syön 1300 kaloria ja jos en laihduta mätän herkkuja ja muuta paskaa ainakin tuon 2000 kcal. Välillä tuntuu, että vesilasikin näkyy kropassa, joten ajattelin vihdoin ottaa netin neuvoista vaarin ja lähteä kokeilemaan suurempia kaloreita jos kaikki tämä johtuukin siitä että kroppani ei käy 100 prosenttisesti. Jos tuntuu että ylimääräistä alkaa tulla, vaihdan takaisin pienempiin kalorimääriin. Proteiinia syön 2g/painokilo ja rasvaa 1g, loput tulevat hiilareista.

Jotta pääsen mukaan tähän uuteen ruokailutapaan, kirjaan parin ekan viikon ajalta kalorit tarkasti ylös. Silti on pakko myöntää, että esimerkiksi kouluruokailut jännittävät vähän koska sitä on niin vaikea arvioida ottaako sitä ruokaa 150 vai 200g. Aamupalat ja iltapalat pyrin pitämään samanlaisina, jotta ne on helpompi laskea. Aamiaiseksi otan puuroa, sokeria ja pistaasipähkinöitä ja iltapalaksi teen proteiinismoothien.

Hiihtolomalla tuli tosiaan oleskeltua hotelleissa ja huoneissa, joissa keittiötä ei ollut. Tällaisen viikon tuloksena oli maanantaiaamuna 62,9 kg paino. Tänään, paino oli onneksi laskenut jo 62,0 kiloon. Tästä sitten lähdetään tavoittelemaan pienempiä lukemia!

En tiedä, pitäisikö minun laittaa alusvaatekuvia tänne kaikkien nähtäväksi, joten sitä tuskin teen ainakaan vielä. Otin silti ennen- kuvat tänään, ja vertaan tuloksia niihin sitten jonkin ajan päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti