Luistelemassa!


Aamupaino toi hymyn huulille: 61,4 kg! Ainakin tällä hetkellä kaloreiden nostaminen näyttää hyvältä, paino ei ole vielä kertaakaan tämän vuoden puolella ollut yhtä matalalla :) ja ma-pe välissä paino tippui 1,5 kg! Turvotusta suurin osa tietenkin oli, mutta silti tällä hetkellä on tosi hyvä mieli.


Käytiin avokin kanssa luistelemassa läheisen järven jäällä, ja oli kyllä kivaa! Saatiin vanhemmilta lainaan matkaluistimet, joiden käyttöön pitää kyllä totutella vieläkin... Meillä ei ollut kamalasti aikaa, joten luistelimme vain 30 min, ja kaloreita kului vähän päälle 200.

Tämän viikon urheilut tulevat näyttämään tältä:
ma penkkipäivä
ti treenit
ke treenit
to vapaa
pe luistelu + mavepäivä
la pelejä
su treenit

Salilla käydään siis vain kaksi kertaa, torstaina ajattelin mennä salille mutta kun avokki piti välipäivän ajattelin minäkin sellaisen pitää. Herkkupäivä tulee olemaan varmaankin sunnuntai, sillä silloin on erään sukulaisen valmistujaisjuhlat.

Olen huomannut, että pystyn syömään taas pitkästä aikaa tuoretta ananasta! Sitä en ole ennen voinut syödä sillä kieleen ja ikeniin tuli kipeitä pisteitä, mutta nyt n. 100g annos ei vielä tee näitä pisteitä :-) olen innoissani, koska ananas on tosi hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti