Herkkupäivä


Eilen tuli käytyä pitkästä aikaa salilla vetämässä käsitreeni, ja kyllä oli raskasta! Sain vanhan sykemittarin toimimaan vaihtamalla paristot (aikaa 5 min hommaan meni noin kolme kuukautta....) ja nyt voinalkaa laittaa kalorimääriä ylös!

käsipäivä, 1 h 47 min, 531 kcal
penkki 1x12, 20 kg / 1x12, 22,5 kg / 1x12, 25 kg / 4x12, 27,5 kg
hauis tangolla 2x15, 10 kg / 2x12, 12,5 kg
vinopenkki 3x12, 8kg kp
hauis käsi kerrallaan 4x15, 4 kg kp
rinta ristikkäistaljassa 1x15, 5 kg päissä, 1x15, 7 kg päissä, 2x15, 9 kg päissä
10 min crosstrainerilla
10 min kuntopyörällä

Tänään onkin vuorossa keskivartalo, aluksi ajattelin että voisi kokeilla mavea pitkästä aikaa mutta päivällä alkoi reisi taas oikkuilemaan, joten tuskin tulee vieläkään kokeiltua :-( Odotan innolla sitä, kun voin taas treenata kunnolla! Tänään ajateltiin avokin kanssa tehdä vielä treenin päälle pieni HIIT -treeni, 25 sek kuntopyöräilyä ja 30 sek lepoa ja 5 sek vaihtoaika niin, että kun toinen lepää niin toinen tekee. Saa nähdä, miten korkealle syke nousee! Ja toivotaan, että jalka kestää.

Viime postauksessa puhuin, että ei syödä herkkuja avokin vanhemmilla, mutta miten kävikään. Päätettiin pitää silloin herkkupäivä, ja käytiin hakemassa vielä vähän lisää herkkuja (eli jäätelöä, daimrakeita ja pieni ässä mix -pussi.. kohtuutta ei tunneta!) Torstaina olosuhteiden pakosta piti syödä vielä palaset pannaria, mutta nyt herkkulakko jatkuu. Näillä näkymin seuraavan kerran herkutellaan helmikuun alussa, kun perheessä on syntymäpäivät.

Avokki vihaa kalaa, eikä tykkää kun teen sitä välillä. Eilen, kun tein lohta pannulla ja perunamuusia, sanoi avokki ensimmäistä kertaa että tämä on ihan ok! Se on iso asia minulle, lohen ystävälle. Ehkä tästä lähtien voisi tehdä useammin kalaa, jos avokkikin alkaa kestää sen makua :-D

Nam nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti