Kanaa ja käsiä


Vaihdettiin mun saliohjelma vihdoin uuteen, olen vääntänyt vanhaa menemään jo yli puoli vuotta. Välissä on ollut pitkiäkin taukoja, niin painot eivät ole kauheasti päässeet nousemaan joten oikein mitään ei jäänyt siitä ohjelmasta käteen. Nyt kun dieetti alkoi halusin kuitenkin pidempiä sarjoja ja vähemmän lepoaikaa. Kolmijakoisena homma pysyy edelleen, ja suht samoilla liikkeillä mennään kuin ennenkin. Suurin muutos on ojentajien treenauksen siirtyminen keskivartalopäivälle, mutta saa nähdä siirtyykö se takaisin käsiin. Muuten keskivartalotreenistä tulee överipitkä.

Ensimmäiset kerrat uuden saliohjelman kanssa on vielä kokeilua ja lämmittelyä, en uskaltanut laittaa liikaa rautaa kehiin. Ompa ainakin enemmän nostovaraa!

penkki 1x12, 20 kg / 4x12, 25 kg
hauis tangolla 2x15, 10 kg / 2x12, 12,5 kg
vinopenkki 3x12, 6 kg kp
hauis 4x12, 4 kg kp
rinta taljassa 1x15, 5 kg päissä / 4x15, 7 kg päissä

Etenkin penkissä pidemmät sarjat tuntuivat ihanan erilaisilta, lihaksia poltti ihan eri tavalla.


Olen innostunut kanasta pitkästä aikaa. Vuosi sitten kävin Thaimaassa, ja söin siellä niin paljon kanaa ettei lähes vuoteen ole sitä paljon kotona tullut tehtyä. Nyt vanhojen muistoksi tein kuitenkin vähän aikaa sitten thaimaalaista tulista kanakastiketta, panang gaita, ja himo kanaan nousi taas pintaan. Eilen tuli syötyä normaalia suomalaista kanakastiketta, ja lopuista kanoista tein kanasalaatin. Tänään aion kohta vääntää vielä uuden satsin panang gaita, on se kyllä niin hyvää! Yksi lemppariruuista tällä hetkellä.


Jos kiinnostaa kokeilla, miltä tämä panang gai maistuu, tutustu ohjeeseen jota käytän täällä. Parasta thaimaalaista riisiä saat tällä ohjeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti