Uusi alku


Yli vuosi viimeisestä kirjoituksesta. Mitä on tapahtunut?

  • aloin seurustelemaan
  • muutin suurempaan asuntoon
  • aloitin jalkapallon uudestaan
  • hankin kissoja
  • ....ja opiskelupaikan
  • innostuin, tylsistyin, innostuin ja tylsistyin salista

Vuoden aikana on tapahtunut paljon. Yksin sinkkuna kaksiossa asuvasta tytöstä muovautui parissasadassa päivässä avovaimo ja kahden pikkukissan omistaja. Vaikka en ole jaksanut kirjoitella, on urheilu kuulunut elämääni - tosin välillä vähemmän ja välillä enemmän. Keväällä aloitin rakkaan jalkapallon uudestaan,  ja intoa riittää edelleen. Sali on vuoden aikana vaihtunut muutamaankin kertaan, ensin kaverin kanssa ja nyt poikaystävän perässä. Uusi sali on kunnon äijäsali, eikä jumppalaitteista tai kilon välein menevistä käsipainoista ole tietoakaan. Mutta minä nautin siellä käymisestä, ja etenkin halvasta vuosihinnasta.

Poikaystäväni on salihirmu. Hän on iso ja lihaksikas, ja mikä tärkeintä, toimii mahtavana salimotivaattorina. Tosin loppuvuosi on meillä molemmilla ollut bulkkaamista, mutta nyt uuden vuoden tullessa alkaa pitkä, tosin rauhallinen dieetti. 

Joulukuu on urheilua miettiessä mennyt aika huonosti: reväytin 15. päivä olleessa pelissä reiden ja sitä parannellaan vieläkin. Lauantaina olisi ensimmäinen aerobinen pitkästä aikaa edessä, ja odotan sitä innolla. 

Jumppajuttujen lisäksi aion aikaisempaan bloggailuun eroten jakaa tänne myös hyviä reseptejä, kissakuvia, sisustusta ja oikeastaan kaikkea mitä mieleen tulee. Omalla naamalla en kuitenkaan kirjoittele, eikä sellainen ole todennäköistä tulevaisuudessakaan.

Koska olen nopeasti kyllästyvää tyyppiä, en aio pitää bloggailua pakkopullana vaan kirjoittelen kun tekee mieli. Alussa tekstiä tulee varmasti paljon, mutta saa nähdä mikä on tilanne kuukauden tai parin päästä.

Tervetuloa seuraamaan ja ihmettelemään, miten tästä ruhosta voi muka saada jotain parempaa aikaiseksi. Tavoitteena dietata kesään asti suht rauhalliseen tahtiin, ja samalla saada jotain aikaiseksi salirintamalla. Kesällä olisi mahtavaa, jos uskaltautuisin olemaan pelkkä toppi päällä - ehkä jopa rannalle. Tällä kertaa paino ei ole pääasiassa, enkä sitä halua koko ajan tuijottaa. En tiedä painoani tälläkään hetkellä, mutta voisin arvioida sen olevan noin 65 kiloa. Tarkoitus on saada paino kuitenkin ainakin alle kuuteenkymmeneen, ja unelmissa siintäisi ikuinen unelmapaino, 55 kg. Sillä ei kuitenkaaan loppupeleissä ole väliä, kunhan vain oppisin pitämään kropastani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti